Acupuncture_732x549-thumbnail (1) - Copy.jpg

AKUPUNKTUR

Hos Borup Fysioterapi tilbyder vi medicinsk akupunktur iform af AcuNova akupunktur der arbejder med nervebanerne under huden og Dry Needling som går dybere og arbejder med muskulaturen.

Akupunktur kan indgå som led i vores fysioterapuetiske behandlinger, men du kan også booke en tid direkte til akupunkturbehandling. Fysioterapeuterne Jeanette Steensen Seistrup og Hildigunnur Hjörleifdóttir, har begge flere års erfaring med akupunktur behandlinger.

Akupunktur kan afhjælpe:

Migræne

Spændingshovedpine

Kvalme

■ Smerter i ryg, skulder, nakke og knæ

Sportsskader

Musearm

Muskelspændinger

Træthed

Spændte, stive og ømme muskler

Overbelastningsskader

Graviditetsgener

Tennis- og golfalbue

DRY NEEDLING

 

Dry needling er en effektiv og relativ smertefri måde at behandle spændt og smertefuld muskulatur på. Hovedformålet med anvendelse af nåle til behandling, er at stimulere triggerpunkter eller myoser i musklerne. Nålen sættes direkte i muskelknuder (myoser), som herefter har en tendens til at forsvinde allerede efter få sekunder.  Dry needling kan bruges i behandlingen af f.eks.overbelastningsskader i muskler, akutte spændingstilstande i muskler og til at igangsætte funktion i muskelvæv.

AcuNova

Hvor kinesisk akupunktur virker via meridianbaner, virker AcuNova via nervesystemet. Rundt om alle vores led ligger reflekspunkter, som er meget følsomme. Punkterne har forbindelse til hjernens forskellige afsnit. Ved at placere nåle på kroppens reflekspunkter kan vi påvirke nervesystemet via kroppens smertesignaler.

 

AcuNova kan afhælpe:

■ Akutte smerter for eksempel fra sportsskader

■ Smerter der er kroniske for eksempel fra gigt mm.

■ Organiske sygdomme

 

PRAKTISK INFO, PRISER OG BOOKING

Første behandling 430 kr.

Efterfølgende behandling 320 kr.

Book online eller ring og book tid. Tlf. tid mandag - fredag 8 - 17 på tlf. 57522323 

Du skal have et lagen med til briksen.  Har du glemt et lagen kan du købe et for 20 kr.