BEHANDLING OG RÅDGIVNING

Bestil tid til første konsultation og vi tilrettelægger dit behandlingsforløb.

Ud fra en indledende dialog og grundig vurdering af din problematik, tilrettelægger vi en plan og mål for behandlingen.

Behandlingsforløb

Du kan bestille tid med eller uden lægehenvisning. Et behandlingsforløb varer typisk 5-10 gange, men kan også bare være én enkelt konsultation - eller længerevarende for dig med kroniske smerter. 

For at nå vores mål med behandlingen har vi som fysioterapeuter mange værktøjer til behandling, eksempelvis: Manuel behandling, Massage, Akupunktur, Ultralyd, Laser, Tape, Information, Vejledning, Øvelser, Hold, Hjælpemidler og Specialfremstillede såler.

Højeste standarder og billigste priser igennem overenskomsten

Borup Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket vil sige at priser er reguleret så du som klient får de billigste priser på behandling. Det er også din garanti for at vi lever op til de højeste krav og standarder indenfor sundhedssektoren.

akkreditering.jpg

BORUP FYSIOTERAPI ER AKKREDITERET

Akkreditering er en kvalitetssikringsmetode og et kvalitetsstempel, som betyder at Borup Fysioterapi lever op til de højeste krav og standarder indenfor sundhedssektoren – og er din garanti for at du får den bedste behandling.

Standarderne omhandler alt fra faglig kvalitet og patientsikkerhed, kommunikation med henvisende læge og kommune til hygiejne, førstehjælp og datasikkerhed mv.,

For mere info om standarder se: bit.ly/3fQ1Izx