top of page
godt massage billede kontrast.jpg

MASSAGE

Hos Borup Fysioterapi tilbyder vi flere former for massage – blandt andet sportsmassage, fysiurgisk massage, bindevævsmassage, cupping, triggerpunktsbehandling samt afspændingsmassage.

MASSAGE ER FANTASTISK

Massage har en lang række positive effekter på kroppens muskulatur og på kroppens bløde væv. Det er et effektivt og virkningsfuldt redskab for vores behandlere, som bl.a. bruger massage til at løsne spændinger og give muskler smidighed igen og til at forbedre blodcirkulationen, så kroppen får ilt og næringsstoffer til og fra celler og væv.

Massage kan bl.a. hjælpe på:

Smerter i ryg, skulder, nakke og knæ

Sportsskader

Musearm

Muskelspændinger

Træthed

Spændte, stive og ømme muskler

Overbelastningsskader

Graviditetsgener

Tennis- og golfalbue

PRAKTISK INFO, PRISER OG BOOKING

30 minutter 300 kr.

60 minutter 600 kr.

Book online eller ring og book tid. Tlf. tid mandag - fredag 8 - 17 på tlf. 57522323 

Du skal have et lagen med til briksen. Tag også gerne et håndklæde/tæppe med til at holde varmen under. Har du glemt et lagen kan du købe et for 20 kr.

Alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling.

FYSIURGISK MASSAGE

Med udgangspunkt i dyb viden om kroppens anatomi og bevægelses fysiologi, kan vores behandlere give dig en dybdegående fysiurgisk massage, der både arbejder med muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Under massagen er du aldrig i tvivl om, at vi ved, hvor, hvordan og hvor hårdt vi skal trykke. Formålet er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Behandlingen tilbydes hos Borup Fysioterapi af vores dygtige fysioterapeuter.

AFSPÆNDINGS MASSAGE

Der findes få ting i livet der er lige så rart som at få massage, og mange oplever massage som en gave til og forkælelse af sig selv. Afspændings massage også kendt som velværemassage, fokuserer på lange og blide strøg, som blødgør muskulaturen og får kroppen ned i en afslappet tilstand. Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op. Afspændings massage kan dæmpe stress og angst ved at øge kroppens flow, styrke din kropsbevidsthed, samt bidrage til en dyb og rolig vejrtrækning.

BINDEVÆVS MASSAGE (FASCIA)

Fascie eller bindevæv er vævet der forbinder alt i kroppen; hud, muskler, knogler og organer. Ved bindevævsmassage sættes fokus på at smidiggøre specielt uelastisk muskelbindevæv, sener, arvæv og stramninger imellem hud og muskler. Bindevævet har mange nerveender og er dermed et stort indvendigt sanseorgan. Vi bruger forskellige teknikker eks. hudrulninger, Cupping og Myofascial release (MFR).

SPORTS MASSAGE

Sportsmassage henvender sig, som navnet antyder, til dig der er atlet eller dyrker meget sport. Denne form for massage er dog også velegnet til mennesker, der generelt har en aktiv livsstil. Sportsmassage hjælper dig bl.a. med at forberede dig til en konkurrence, til at opnå hurtigere restitution eller til at komme hurtigere tilbage til sporten efter en skade. Denne massageform er effektiv hvis du kæmper med meget spændt muskulatur. Under massagen frigiver kroppen endorfiner, som er kroppens eget smerte dæmpende stof.

Fysiurgisk Massage
Afspændings Massae
Bindevævs massage
Sports Massage
bottom of page