BORUP FYSIOTERAPI

Sommer vikariat

Vikariat på 32 timer/ugen i én måned

 

Borup Fysioterapi søger en indlejet fysioterapeut der kan vikariere i én måned på 32 timer/ugen. Vikariatet starter 17. juli.

 

Om dig

  • Du er nærværende, opmærksom og lyttende

  • Du er positivt indstillet og har gå-på-mod

  • Du er selvstændig og initiativrig

Kvalifikationer

  • Du har erfaring fra arbejde i klinik

  • Du kan håndtere IT systemer – erfaring med ETERA er et plus

  • Du har erfaring med holdtræning - har gerne været instruktør

  • Du er dygtig til manuel behandling og teknikker

  • Du har relevante kurser, gerne med speciale inden for sports- eller muskuloskeletal-fysioterapi.

 

Om Borup Fysioterapi

Borup Fysioterapi er en lille klinik, med et team på to fysioterapeuter, der varetager halvandet ydernummer indenfor den offentlige sygesikring. Vi har fornylig gennemgået akkreditering uden anmærkninger.

 

Vi samarbejder med flere lokale aktører b.la. det lokale lægehus, som vi deler bygning med, vi sponsorerer den lokale idrætsforening, har varmtvandsbassin træning i Borup Varmtvandsbassin og samarbejder med Borup Fitness – det lokale fitness center. Vi tilbyder GLA:D træning, varmtvandsbassin træning, samt andre træningshold og laver specialsåler via SuperSole konceptet.

 

Vores klienter tæller hele spektret af mennesker. Vi varetager klienter §62 og §51, samt klienter uden for sygesikringen. Der er højt til loftet og hvis du har ideer til hold eller andre tiltag er vi meget åbne overfor det - da vi hele tiden søger at udvikle vores kompetencer og tilbud til vores klienter.

Om Borup

Borup er en af Danmarks hurtigst voksende byer og ligger inden for HT området med regionaltogsforbindelse til København. Det tager 50 minutter til København i bil og 20 minutter til Ringsted, Roskilde og Køge.

Ansøgningsprocessen

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Send dit CV, ansøgning og autorisation til borupfys@gmail.com. Du er velkommen til at ringe til Maja Weidner, klinikejer på telefon 31351986, hvis du har spørgsmål.