Image by Christopher Jolly

SPECIALLAVEDE SÅLER - SUPER SOLE

Har du smerter i fødder, ben, bækken eller ryg? Hos Borup Fysioterapi tilbyder vi special tilpassede såler, der kan give din fod og krop optimal støtte, aflastning og stimulering.

Jeanette Steensen Seistrup og Maja Gerdes Weidner er specialuddannet i SuperSole. Sålerne tilrettes dine fødder og kan fjerne smerter i fødder, ankler, knæ, hofter, bækken og ryg.

 

DE BEDSTE SÅLER FOR DIG

Funktionstest er nøgleordet. Vi tester belastningen på dine fødder med en række funktionstest både før og efter sålerne er fremstillet. På den måde sikrer vi, at du får den optimale støtte, om du går, står, eller dyrker idræt og vægtløftning.

Vi har 30 dages fuld tilfredshedsgaranti – hvor du for får pengene for sålerne retur, hvis de ikke hjælper dig.

 

Book en tid online til en analyse af din fod og fremstilling af dine nye såler. Ring gerne for at høre nærmere på tlf. 57522323.

LÆS MERE HER

PRAKTISK INFO, PRISER OG BOOKING

Pris: 1250 - 1850 kr.

Prisen varierer fordi du betaler 950 kr. for sålen og derudover betaler du for arbejdstid over 1 - 3 gange, ca. 300 - 900 kr.

Du må meget gerne medbringe relevante sko, som eksemplet løbesko og vandrestøvler. Booker du tid online, så skriv din skostørrelse i kommentarfeltet, så vi sikre os at vi har de relevante såler hjemme.

Book online eller ring og book tid. Telefontid mandag - fredag 8 - 17 på tlf. 57522323