top of page
Inkontinens.jpg

Fysioterapi for inkontinens, underliv,  graviditet og fødsel.
Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi

Hos Borup Fysioterapi behandler vi både kvinder og mænd, der oplever problemer med underliv og bækken. Vores fysioterapeuter Hildi og Jeanette er specialuddannede i Urologisk Gynækologisk Obstetrisk fysioterapi (Uro-Gyn-Obs) og tilbyder både behandlinger og specialiseret holdtræning indenfor bækkenbundsproblematikker.

Vi tilbyder udredning, behandling og kan hjælpe alle med følgende problematikker:

Inkontinens – både urin og analt

■ Ufrivillig eller hyppig vandladning

Problemer med at holde på luft eller afføring

Graviditetsgener både før- og efterfødsel

Bækkenløsning og nedsynkning af underliv

Muskelspændinger eller smerter i bækkenbunden

Smerter ved samleje

Smerter i underlivet

Rectus diastase (delte mavemuskler efter fødsel)

Hvorfor gå til GynObs fysioterapi?

Mange kvinder og mænd lider af underlivs-og bækkenrelaterede problemer, som går ud over deres livskvalitet. Problematikkerne kan bl.a forekomme efter operationer, i forbindelse med alderen, sygdom eller efter graviditet. I disse tilfælde kan styrken i bækkenbundens muskulatur, stabilitet og koordination være svag eller beskadiget og en specialiseret GynObs fysioterapeut kan hjælpe.

Hvordan foregår konsultation og behandling?

Vi afsætter altid god tid til den enkelte undersøgelse og behandling. Vi har fuld fokus på høj kvalitet og faglig professionalisme i en tryg atmosfære.

Behandling og genoptræning er målrettet den enkelte og bliver tilrettelagt efter dit individuelle behov og ønsker. Der kan indgå vejledning om funktion, fysiologi, smertehåndtering og øvelser som kan afhjælpe dine gener. Forståelse for egen anatomi og funktion er et vigtigt skridt for bedre egen håndtering.

Det er ikke ved alle problematikker at der er behov for indvendig undersøgelse. Men skulle det give mening at undersøge eller behandle invendigt, vil det foregå i en tryg atmosfære af en fysioterapeut specialuddannet i uro.gyn.obs og med dit skriftlige samtykke.

En effektiv behandlings- og genoptræningsplan udføres i samarbejde mellem klienten og fysioterapeuten for herved at sikre, at generne ikke kommer tilbage.

Holdtræning - med fokus på styrkelse af bækkenbund

Vi tilbyder specialiserede ugentlige hold målrettet styrkelse af bækkenbund for både mænd og kvinder – læs mere her:

PRAKTISK INFO OG BOOKING

Individuel behandling kan foregå med eller uden lægehenvisning.

Book online eller ring og book tid. Tlf. tid mandag - fredag 8 - 17 på tlf. 57522323 

Du skal have et lagen med til briksen. Tag også gerne et håndklæde/tæppe med til at holde varmen under. Har du glemt et lagen kan du købe et for 20 kr.

Alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling.

urogynobs.jpg
bottom of page