VARMTVANDSBASSIN

Borup Varmtvandsbassin, Møllevej 11, 4140 Borup

Borup Fysioterapi tilbyder holdtræning i vand hver tirsdag og fredag varetaget af fysioterapeuter.

Bassintræning gør det muligt, på en skånsom men effektiv måde, at genoptræne og vedligeholde funktioner, smertelindre samt 'smøre' kroppens led og løsne muskelspændinger. 

Med vandets opdrift får du en fornemmelse af, at kroppen vejer mindre da dine led belastes betydeligt mindre end på land. Varmen har en blødgørende og beroligende effekt så stive led bliver mere bevægelige.  

Modstanden i vandet giver dig en fordel når du skal træne styrke-, udholdenhed og kredsløbs træning for hele kroppen. Det konstante tryk fra vandet på kroppen gør det lettere at mærke sig selv og kroppens stilling og bevægelser, hvilket er effektivt til at træne stabilitet og balance.  

Fun in the Pool

Voksenhold

Tirsdag kl. 14.00 

Fredag kl. 14:00

Du kan have gavn af træning i vand hvis du eks. har artrose, leddegigt, fibromyalgi, lammelse efter blodprop eller andre årsager der gør at du kan have gavn af vandets positive virkninger. Inden du starter i bassin, skal du fortælle fysioterapeuten om dine gener og dit træningsbehov. Således får alle det bedst mulige udgangspunkt for træningen. Niveau justeres ud fra holddynamik. 

Holdundervisning foregår i Borup varmtvandsbassin der er 120 cm dybt og ca. 34 grader varmt.

Normal holdundervisningspris ved betaling pr. gang med mulighed for ´Danmark´tilskud.

Billigste mulighed er at betale 15 gange på forhånd - se priser. 

Gratis hvis du har et fysisk handicap eller funktionsnedsætttelse som følge af en progressiv sygdom, eks. kronisk leddegigt mm. 

Swimming Coach

Børnehold

Afventer

Træning i vand virker afspændende og smertelindrende og har derfor en positiv effekt på børn med gigt, muskelsvind, cerebral parese, hoftedysplasi og andre lignede diagnoser, som giver smerter, bevægeindskrænkning og stram muskulatur.

Med bassintræning er det muligt på en skånsom, men effektiv måde at træne kroppen på. Gennem leg og bevægelse arbejdes der med motorik, styrke, kondition, balance, udspænding, afspænding og sansestimulering.

TILMELDING

Tilmeld dig ved at ringe til 57522323 eller sende en mail til klinik@borupfys.dk

Afregning kan foregå til konto 9077 1380136356, med DK-kort på kliniken eller vi kan sende en faktura til din mail.