Bassintræning.jpeg

VARMTVANDSBASSIN

Borup Varmtvandsbassin, Møllevej 11, 4140 Borup

Borup Fysioterapi tilbyder holdtræning i vand hver Tirsdag, Torsdag og Fredag varetaget af fysioterapeuter med stærke kompetencer inden for bassintræning og svømning.

Bassintræning gør det muligt, på en skånsom men effektiv måde, at genoptræne og vedligeholde funktioner, smertelindre samt 'smøre' kroppens led og løsne muskelspændinger. 

Med vandets opdrift får du en fornemmelse af, at kroppen vejer mindre da dine led belastes betydeligt mindre end på land. Varmen har en blødgørende og beroligende effekt så stive led bliver mere bevægelige.  

Modstanden i vandet giver dig en fordel når du skal træne styrke-, udholdenhed og kredsløbs træning for hele kroppen. Det konstante tryk fra vandet på kroppen gør det lettere at mærke sig selv og kroppens stilling og bevægelser, hvilket er effektivt til at træne stabilitet og balance.  

Fun in the Pool

Voksenhold

Tirsdag kl. 9:15 - 10:00

Tirsdag kl. 14:15 - 15:00

Torsdag kl. 8:30 - 9:15

Torsdag kl. 9:15 - 10:00

Fredag kl. 14:00 - 15:00

Nyt træningshold hver torsdag morgen 8:30 for alle.

Du kan have gavn af træning i vand hvis du eks. har artrose, leddegigt, fibromyalgi, lammelse efter blodprop eller andre årsager der gør at du kan have gavn af vandets positive virkninger. Inden du starter varmtvandstræningen, foregår en indledende konsultation, hvor vi kommer til bunds omkring dine gener og dit træningsbehov. Således får alle det bedst mulige udgangspunkt for træningen. Niveau justeres ud fra holddynamik. 

Holdundervisning foregår i Borup varmtvandsbassin der er 120 cm dybt og ca. 34 grader varmt.

Normal holdundervisningspris ved betaling pr. gang med mulighed for ´Danmark´tilskud.

Gratis hvis du har et fysisk handicap eller funktionsnedsætttelse som følge af en progressiv sygdom, eks. kronisk leddegigt mm. 

Swimming Coach

BØRNEHOLD

Vi har mulighed for at oprette et børnehold ved minimum 5 på venteliste.​

Træning i vand virker afspændende og smertelindrende og har derfor en positiv effekt på børn med gigt, muskelsvind, cerebral parese, hoftedysplasi og andre lignede diagnoser, som giver smerter, bevægeindskrænkning og stram muskulatur.

Med bassintræning er det muligt på en skånsom, men effektiv måde at træne kroppen på. Gennem leg og bevægelse arbejdes der med motorik, styrke, kondition, balance, udspænding, afspænding og sansestimulering.

INFO OG TILMELDING

For nærmere info og tilmelding, skriv en mail til klinik@borupfys.dk eller ring 57522323

Det nye torsdagshold kl 8:30, kan bookes online.